. Individuele cruises - Carias - Zorg op Zee

Individuele cruises

Zorgeloos op vakantie; individuele cruises bij Carias Zorg op Zee

Is een groepsreis niets voor u en wilt u liever zelfstandig op cruise? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Bij Carias Zorg op Zee bent u aan het juiste adres om uw toegankelijke droomreis te realiseren, zonder enige vorm van zorg of stress.

Wij begrijpen dat het plannen van een cruisevakantie soms overweldigend kan zijn, vooral als u specifieke aanpassingen nodig heeft. Daarom staan wij voor u klaar om samen met u de mogelijkheden door te nemen en het boekingsproces eenvoudig en overzichtelijk te maken.

Ons ervaren team staat tot uw beschikking om u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte toegankelijke cruise en accommodatie die het beste aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een luxe cruise langs exotische bestemmingen of een meer ontspannen tocht langs schilderachtige kusten, wij hebben een scala aan opties om uit te kiezen.

Voor de individuele cruises kunt u zelfstanding op reis gaan, maar u kunt natuurlijk  ook uw eigen familielid, vriend(in) of begeleider meenemen.

Met Carias Zorg op Zee kunt u vol vertrouwen en ontspanning op cruisevakantie gaan, wetende dat wij voor u zorgen, zowel op het schip als aan wal.

 

Waar gaat uw reis dit jaar naar toe?

Of u nu al een specifieke bestemming in gedachten heeft of wat inspiratie nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cruises naar de Middellandse Zee of een cruise zonder vliegreis met in- en ontscheping in Nederland. Maar ook de meer avontuurlijke bestemming als Alaska behoort tot de mogelijkheden

Als u al een bestemming in gedachten heeft, kunt u deze gerust aan ons voorleggen. Ons toegewijde team gaat dan direct aan de slag om alle details met u door te nemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uiteraard verzorgen wij indien nodig ook de vliegreis, waarbij we rekening houden met uw mogelijkheden. We regelen voor u ook het vervoer van uw rolstoel en de benodigde assistentie op de luchthavens.

Misschien heeft u nog geen concrete plannen en bent u op zoek naar wat inspiratie. In dat geval kunt u ook een kijkje nemen op de website van Dock C CruisePartners, klik hier. Hier vindt u een scala aan leuke vaarroutes en bestemmingen die uw reislust zeker zullen aanwakkeren. Zodra u een vaarroute heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u deze aan ons doorgeven en gaan wij samen aan de slag om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bij Carias Zorg op Zee geloven we in het denken in mogelijkheden, niet in belemmeringen. Geen enkele vraag is voor ons te gek en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw aangepaste cruisevakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw toegankelijke droomcruise realiseren!

Cruises voor jongeren
Een cruisevakantie is zeker niet alleen geschikt voor ouderen. Carias – Zorg op Zee kan ook voor jongeren een geweldige cruisevakantie verzorgen. Vaak horen wij van jongeren die voor het eerst op cruise zijn geweest: “Hadden we dit maar eerder ontdekt”.

Qua routes is er heel veel mogelijk. Zoek bijvoorbeeld de zon op tijdens een cruise over de Middellandse Zee en ontdek steden als Valencia, Barcelona of Palma de Mallorca. Ben je meer van de natuur? Geniet dan van het geweldige uitzicht tijdens een cruise naar de Noorse Fjorden.

Er is keuze uit verschillende rederijen en het cruiseschip is vaak al een bestemming op zich! Er is zoveel entertainment aan boord dat je eigenlijk het schip niet af hoeft. Allerlei leuke barretjes, livemuziek en nachtclubs zorgen ervoor dat je je overdag en ‘s avonds niet hoeft te vervelen. En al feest je door tot de late uurtjes, je bent zo weer terug in je eigen rolstoelaangepaste hut.

 

 

 

 

Specialist in aangepaste cruisevakanties

Individuele toegankelijke reizen, begeleide zorg- of groepsreizen.

Neem voor reserveringen contact met ons op.

 

Op de hoogte blijven

Ontvang regelmatig informatie, nieuws en updates betreft onze cruisevakanties.

Op de hoogte blijven van onze cruisedeals?

Laat uw e-mailadres achter en ontvang als eerst de laatste nieuwtjes, cruises met dialyse en onze zorgcruises.

* verplicht veld
Aanhef *
Interesse
Akkoordgeving

Hartelijk dank, u bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest