. Informatie - Carias - Zorg op Zee

Informatie

Over Carias

Carias – Zorg op Zee biedt comfortabele en betrouwbare cruises voor gasten met mobiliteitsbeperkingen en zorgbehoeften. Wij inventariseren vooraf de mogelijkheden en kiezen de meest geschikte cruise. Afhankelijk van de benodigde zorg, bieden ze begeleide groepsreizen of individuele cruises met aangepaste hutten.

Zorgniveau’s

Bij het boeken van een cruise wordt eerst uw zorgbehoefte en mobiliteit beoordeeld. Er wordt gekeken of de benodigde zorg aan boord geleverd kan worden en afspraken worden vastgelegd in een aparte overeenkomst met de zorgverlenende organisatie. Eén-op-één begeleiding is beschikbaar tegen extra betaling, maar u kunt ook zelf een begeleider meenemen die samenwerkt met ons begeleidingsteam.

Accomodaties

De hutten aan boord zijn compacte hotelkamers met eigen badkamer en faciliteiten. Binnenhutten en buitenhutten hebben vaak dezelfde oppervlakte, maar de ligging bepaalt de prijs. Er zijn ook hutten beschikbaar met een privé balkon.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen beantwoorden we graag om uw reisvoorbereiding soepel te laten verlopen. U kunt informatie vinden over boekingen, zorgvoorzieningen en specifieke aanpassingen aan boord. Voor verdere vragen staan onze medewerkers altijd voor u klaar.

10 Tips

Het plannen van een cruise kan wat tijd in beslag nemen, vooral omdat Dock C veel aandacht besteedt aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Er zijn echter enkele zaken waar u op moet letten bij het boeken van een cruise. Hier zijn onze belangrijkste tips.

Cruisemaatschappijen

Wij werken samen met diverse toonaangevende cruisemaatschappijen om u een ruime keuze aan reisopties te bieden. Elke maatschappij staat bekend om haar unieke voorzieningen en uitstekende service. Zo kunt u altijd rekenen op een comfortabele en onvergetelijke cruise-ervaring.

Branche organisaties

Carias is aangesloten bij de brancheorganisaties CLIA, ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze lidmaatschappen garanderen professionele normen en financiële zekerheid voor uw reis. Zo kunt u met vertrouwen en gemoedsrust op cruise gaan.

 

Over dialysecruises

Carias – Zorg op Zee werkt samen met de Nederlandse dialyseorganisatie Dianet. Hierdoor kunnen wij dialysezorg van hoge kwaliteit aan boord aanbieden. Dit zorgt voor extra comfort en zorgcontinuïteit tijdens uw cruise.

Betalingen

Na definitieve bevestiging van uw cruise en eventuele vluchten ontvangt u een boekingsbevestiging en factuur. De factuur bevat de gespecificeerde reissom, betalingstermijnen en betalingsgegevens. Alle relevante betalingsinformatie voor uw cruise vindt u hierop terug.

Op de hoogte blijven

Ontvang regelmatig informatie, nieuws en updates betreft onze cruisevakanties.

Op de hoogte blijven van onze cruisedeals?

Laat uw e-mailadres achter en ontvang als eerst de laatste nieuwtjes, cruises met dialyse en onze zorgcruises.

* verplicht veld
Aanhef *
Interesse
Akkoordgeving

Hartelijk dank, u bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest